Sale!

UNO Minions 2

€ 12,95 € 9,95
Sale!

UNO Minions 2

€ 12,95 € 9,95

Uno Minions 2 editie.Het klassieke Uno spel met een vleugje Minions 2. Zorg dat je zo snel mogelijk al je kaarten uitspeelt door de bijpassende kaarten in je hand op de bovenste kaart van de stock te leggen. Er zijn twee eigen regels-kaarten en een speciale nieuwe keuzekaart, de spionkaart. Met deze kaart kun je en kijkje ‘onder de motorkap’ van een andere speler nemen! Bekijk de kaarten van de andere spelers, combineer ze met jouw kaarten en deel ze weer aan jezelf en aan de andere speler. De eerste speler of het team dat 500 punten haalt is de winnaar. En, vergeet niet ‘UNO’ te roepen als je nog één kaart over hebt!Inclusief 112 kaarten en spelregels.

Uitverkocht

UNO Super Mario

€ 12,95 € 9,95
Uitverkocht

UNO Super Mario

€ 12,95 € 9,95

Omschrijving

 

Het bekende Uno spel in een Super Mario versie. Leuk als cadeau voor de jarige of gewoon om met elkaar te spelen. Mamma-Mia! Je voelt je onoverwinnelijk als je als je Mario's Superster-kaart speelt! Schrijf je eigen regels op de Eigen-regels kaarten en maak er meteen een dolle boel van. En vergeet niet om "UNO" te roepen voordat het spel is afgelopen. Heel veel plezier!

Uitverkocht

Cities of Splendor - Uitbreiding

€ 25,00
Uitverkocht

Cities of Splendor - Uitbreiding

€ 25,00

Omschrijving

 

Cities of Splendor is een expansieset voor het bekende bordspel Splendor bestaande uit vier afzonderlijke uitbreidingen:

 • De Steden (nieuwe doelen): elke stad wil zijn eigen geweldige kunstwerk. Voltooi er één om het spel te winnen.
 • De Handelsposten (superkrachten): sticht handelsposten langs de handelsroutes om grote privileges te verkrijgen.
 • Het Verre Oosten (nieuwe kaarten): de route naar India levert onverwachte grondstoffen op. Beheers de landen van de Levant.
 • De Forten (nieuwe interacties): bouw forten om je eigen ontwikkeling te bevorderen en om de voortgang van je tegenstanders tegen te houden.

Inhoud

 • 1 Startspelerfiche
 • 7 Stadtegels
 • 1 Speelbord
 • 20 Wapenschilden
 • 30 Verre Oosten kaarten
 • 12 Plastic forten
 • Spelregels

Omschrijving

 

Het bordspel Splendor is een tactisch, vlot maar verslavend spel! In Splendor kruip je in de huid van een rijke handelaar. Je gebruikt je rijkdom om mijnen en transportmiddelen te verwerven en kunstenaars te rekruteren om van edelstenen prachtige juwelen te maken. In het spel Splendor verzamel en investeer je de juiste edelstenen (chips). Deze kun je investeren om een stabiele voorraad van juwelen te verkrijgen, maar op den duur moet je overstappen op het verzamelen van prestige en de edelen verleiden tot de aankoop van jouw juwelen! Per ronde mag men maar één enkele actie doen! De speler die als eerste vijftien prestigepunten verzamelt via prestigieuze ontwikkelingen en edelen, wint het spel!

Sale!

Harry Potter Labyrinth

€ 29,95 € 24,95
Sale!

Harry Potter Labyrinth

€ 29,95 € 24,95

let op: scheur in de seal!

Omschrijving

 

Dit item bevat 1x speelbord, 34x doolhofkaarten, 24x schatkaarten, 4x speelstukken, 1x handleiding. Dit spel is geschikt voor 2-4 spelers. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.