Deze Disney-staaf in beperkte oplage is individueel genummerd op de achterkant en wordt geleverd met een displaystandaard in de presentatiedoos. Slechts 5.000 wereldwijd. Stukje 20e verjaardag.

Omschrijving

- Officiële Licentie

Deze set bevat:

- Potlood
- Potloodslijper
- Liniaal
- Ballpoint pen
- Gum

Omschrijving

In deze leuke Zuru 5 Surprise Collectable Toy Mini Brands zitten 5 mini-producten van een bekend merk die super leuk zijn om te sparen! Natuurlijk zit er ook een collecter's guide in de bal, zodat je kunt kijken welke mini's jij hebt gekregen en welke er nog meer zijn om te verzamelen. Breid je collectie steeds verder uit en spaar ze allemaal!

 

  • Kenmerken:
  • Zuru verrassing bal
  • Met mini's van speelgoedmerken
  • 5 verrassingen
  • Vanaf 3 jaar

Omschrijving

Pak deze Zuru 5 Surprise Unicorn Squad bal snel uit en er komt een leuke eenhoorn uit en natuurlijk ook accessoires! Voordat je de bal opent weet je niet welke eenhoorn je krijgt, waardoor het uitpakken extra spannend is. Heb je al meerdere Unicorn Squad eenhoorns? Zet de nieuwste variant dan bij de rest en maak je collectie compleet!

 

  • Kenmerken:
  • Surprise Unicorn Squad bal
  • Met 5 verrassingen: eenhoorn en accessoires
  • Vanaf 3 jaar

Omschrijving

Introductie van nieuwe ECHTE miniatuur Disney Toy Store-verzamelobjecten Er zijn meer dan 70 miniaturen van je favoriete Disney-merken om te verzamelen van Marvel, Pixar, Lucasfilm, Mickey & Friends en Disney-prinsessen. Vind mini's van je favoriete personages zoals Spiderman, Darth Vader, Elsa uit Frozen, Mickey Mouse en vrienden en Buzz Lightyear. Verzamel ze allemaal inclusief speciale accessoires om je eigen Disney-winkel te creëren! Welke 5 verrassingen ga jij uitpakken?

Omschrijving

Squishy plak poep. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt niet kiezen, maar ontvangt een willekeurige uitvoering.

Uitverkocht

Rainbocorns - Sparkle Heart Series 2

€ 12,50
Uitverkocht

Rainbocorns - Sparkle Heart Series 2

€ 12,50

Omschrijving

Rainbocorn Sparkle Hearts serie 2 is een nieuwe collectie van de kleinere Rainbocorn pluche, die allemaal zacht en knijpend zijn. Net als de gewone Rainbocorns hebben ze allemaal grote ogen en een eenhoornhoorn. In de Sparkle Heart serie 2 zitten 6 verschillende Rainbocorns, maar welke krijg je?
Scheur de sticker van de buik van je Rainbocorn af en ontdek welk magisch hart jouw Rainbocorn heeft. Naast een Rainbocorn bevat jouw Sparkle Heart ook kleine verrassingen.

Hyper Ball Stunt

€ 3,95

Hyper Ball Stunt

€ 3,95

Zwaai en draai zoveel je wilt met de Helix Hyper Ball. De Hyper Ball is het perfecte buitenspeelgoed voor een dag gooien en vangen. De Helix Hyper Ball is een lichtgewicht bal met speciaal mechanisme en is van zakformaat. Houd het touw vast en zwaai om snelheid te krijgen. Als de bal hoog genoeg gaat, lanceer je hem de lucht in! Vind zelf uit hoe hoog de Hyper Ball gaat en hoe recht hij vliegt. Laat je trucs aan je vrienden zien maar.. pas op! Hyper Balls zijn erg verslavend!
Elke Hyper Ball Stunt heeft zijn eigen gezicht. Spaar jij ze allemaal?

De Helix Hyper Ball Stunt is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar.

Dit artikel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Vooraf is helaas niet te bepalen welk artikel je ontvangt.

Omschrijving

 

Ty Frizzys Zeezee: een superleuke knuffel met grappig haar Als je m heen en weer schudt, gaat het haar alle kanten op staan Hoogte 15 cm

Omschrijving

 

Dit op My Little Pony the Movie geïnspireerde 8 cm grote speelfiguur heeft een prachtige zeemeermin-achtige staart, versierd met glitter, en een Cutie Mark op haar rugvin. Open haar halsketting en je ziet de schat er binnenin! Speel op de film geïnspireerde avonturen in Seaquestria met My Little Pony vriendinnetjes (elk afzonderlijk en niet overal verkrijgbaar). 

Dit artikel is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Vooraf is helaas niet te bepalen welke uitvoering je ontvangt.

Omschrijving

 

Neem je boterhammen mee naar school in deze mooie lunchbox van K3! De broodtrommel heeft genoeg ruimte voor vier boterhammen. Daarnaast is de brooddoos eenvoudig te openen en sluiten en is deze voorzien van een verdeelvakje. Met mooie afbeelding van Karen, Josje en Kristel. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Omschrijving

Ben je op zoek naar een schattige knuffel of een perfect cadeau? Deze knuffel heeft een unieke flip-ontwerp biedt u met verschillende visuele en sensorische ervaringen. Deze schattige pluche octopus pop heeft een uniek dubbelzijdig tweekleurig ontwerp, dat gemakkelijk in verschillende kleuren en uitdrukkingen kan worden omgedraaid, 15×10 cm.

 

Omschrijving

Ben je op zoek naar een schattige knuffel of een perfect cadeau? Deze knuffel heeft een unieke flip-ontwerp biedt u met verschillende visuele en sensorische ervaringen. Deze schattige pluche octopus pop heeft een uniek dubbelzijdig tweekleurig ontwerp, dat gemakkelijk in verschillende kleuren en uitdrukkingen kan worden omgedraaid, 15x10 cm.

Omschrijving

 

- Officiële Licentie
- Formaat: Ongeveer 19cm
- Gemaakt van zachte pluche stof

Omschrijving

 

- Officiële Licentie
- Formaat: Ongeveer 19cm
- Gemaakt van zachte pluche stof

Stress Pop 'N Play sleutelhanger triple. Het stress verlagende speelgoed is eindeloos herbruikbaar en eenvoudig te reinigen met water. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. alleen de groen met blauwe is op voorraad.

Klaar voor een uitdaging? Waag de sprong met de Loopy Looper Jump! Deze Loopy Looper vereist speciale vaardigheden, je moet namelijk proberen om de knikker door de opening te laten springen. Zodra je een ritme hebt gevonden, kun je de inzet verhogen en ga je zo snel als je kunt!

De Loopy Looper Hoop is een combinatie van een klassieke spinner die je kunt gebruiken als je een concentratieboost nodig hebt en een leuk spelletje hoepel schieten. Deze 2-in-1 Loopy Looper is tweer keer zo leuk en ideaal voor hen die op zoek zijn naar een snelle uitdaging. Hoe vaak krijg jij de knikker in de Hoop?

De Loopy Looper Flow stelt jou in staat om een perfecte zen-spin-ervaring te creëren. Je kunt de Loopy Looper zo langzaam als je wilt laten spinnen. Ideaal voor de momenten waarop je een concentratieboost nodig hebt of een beetje hulp om je creativiteit zijn gang te laten gaan.

De Loopy Looper Edge is voor hen die een extra uitdaging nodig hebben. Plaats je knikker in de Loopy Looper en vind de perfect spinsnelheid om de knikker in de rail te houden. Zolang je de juiste snelheid weet te behouden, zal de knikkern blijven spinnen. Trotseer de zwaartekracht met de Edge!

De Smiley Blind Bag 1 Figuur bevat een Smiley in verschillende losse onderdelen. Ook te mixen en matchen met andere Smileys. Er zijn in totaal 70 verschillende Smileys verkrijgbaar in deze serie. Smiley Blind Bag 1 Figuur is geschikt vanaf 3 jaar.

Stress Pop 'N Play sleutelhanger trio. Het stress verlagende speelgoed is eindeloos herbruikbaar en eenvoudig te reinigen met water. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder.

Je komt met de Stress Pop 'N Play Fidget Multicolour Assorti al poppend van je stressmomenten af. Druk de bubbels naar beneden waarbij ze een licht knallend geluid maken. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder.