Uitverkocht

Deathly Hallows oorbellen

€ 4,50
Uitverkocht

Deathly Hallows oorbellen

€ 4,50

Omschrijving

Met deze mooie zilveren oorbellen met het logo van de Deathly Hallows laat jij iedereen zien dat je een echte fan bent! Ook leuk: draag ze samen met de Deathly Hallows ketting en maak je set compleet! 

Omschrijving

Opzoek naar een bijpassende harry potter ketting? Deze hanger ketting is gemaakt voor een uitstekende duurzaamheid en een lange levensduur.

  • Gedetaileerde afwerking
  • Draaiend element
  • Deathly Hallows
  • Geschikt voor elke liefhebber

Deze zeer gedetailleerde, officieel gelicenseerde 'Golden Snitch'-hanger is geïnspireerd op de populaire Harry Potter-serie. word geleverd in een mooi cadeauzakje!

Materiaal: 100% metaal.

Gedraaide schakelketting met klemclip

Omschrijving

 

Supercute Pluche: Harry Potter - 38 cm groot

Funko Supercute Pluche: Harry Potter - Harry Potter

Omschrijving

 

Een magical creature mystery cube. Er is mogelijkheid om de volgende magical creatures inclusief standaard te ontvangen:

Cornish Pixie, Hedwig, Dobby, Hungarian Horntail, Occamy, Bowtruckle, Niffler & Demiguise.

Er is 1/8 kans op het ontvangen van iedere magical creature, maar welke dit precies is, is een verassing. De magical creatures komen uit Harry Potter en Fantastic Beasts. Van het merk: The Noble Collection. (LET OP! Er wordt een willekeurige box afgestuurd)

Omschrijving

 

Verrassingsplezier is hier,

elk cool ontworpen blindpakket bevat een personage uit het Harry Potter-universum. Maar welke het wordt, blijft nog even geheim! Misschien wordt het de huiself Dobby? De angstaanjagende Heer Voldemort? Of misschien wel de beroemdste tovenaarsleerling ter wereld?

Details: - 1 van de 24 personages uit de wereld van Harry Potter - Tot in detail ontworpen

- Om te verzamelen, spelen en ruilen

Een selectie is niet mogelijk. Er zit maar één figuur in een verrassingspakket.

Omschrijving

 

Als u een uitdagende puzzel wilt met een geweldig eindresultaat dan gaat u van de Wrebbit 3D puzzel houden. De puzzel bevat een gedetailleerde beschrijving hoe de puzzel in elkaar gezet moet worden. De meeste uiteenlopende puzzels zijn er te maken van gebouwen tot aangezichten. De puzzel bestaat uit stukjes van foam welke eenvoudig zijn te hanteren.

Omschrijving

 

Puzzel Harry Potter 3D Puzzel Ford Anglia door Arthur Wemel (130 stukjes)
- Officieel gelicentieerde 3D-puzzel - 130 stukjes - Afmetingen: 26 x 10 x 10 cm